Potodom d.o.o.
Režija, Igra, Kostumi in scena ter izbor glasbe: Aleš in Matic Valič

Na neznanem kraju se srečata stari in mladi. Predstavnika tistega spola, ki naj bi v človeški zgodovini veljal za močnejšega. Če je res, da je drugi, nasprotni spol, šibkejši. Bo stari znal mlademu pomagati, da se bo izvil iz primeža težav, ki ga pestijo? Bo mladi sploh ugotovil, kaj ga teži? Bosta našla pot iz slepe ulice? Je do rešitve sploh mogoče priti? Ali je to, kar ju vznemirja, dokončno? Lahko še upamo na sproščene trenutke, ko bodo maske odvržene in se bomo drug drugemu zazrli v oči?

V želji po spoznanju se pred našimi očmi simpatično in duhovito premetavata kot ribi v plitvini. Ves čas na dosegu vode, toda obenem toliko oddaljena od nje, da ne moreta splavati. Sta nasedla na čer ali sta se njuni barki razbili v viharnem morju in potonili? Ju lahko
reši sirenski spev, ki vse izgubljene mornarje nezadržno vabi k sebi? Jima lahko pomaga medicina, jima lahko pomaga preprosta človeška pamet ali sta na milost in nemilost prepuščena muhavosti usode? Kdo ve, kaj ju je obsedlo!?

Vstopnice za festivalske prireditve lahko kupite pri blagajni Gledališča Koper, na spletu (https://www.gledalisce-koper.si) ali uro pred predstavo na prizorišču.
Gledališka blagajna je odprta vsak delovnik od 10.00 do 12.00, ob torkih in četrtkih od 15.00 do 17.00.
Gledališka blagajna je zaprta do 16. avgusta.


Datum: 22 avg 2020, 21:30