Andrej Rozman Roza
LJUBEZENSKE PREVARE

Komično romantični muzikal

Producent: Špas Teater Ljubljana
Režija: Žiga Flajnik
Koreografija: Anja Robida
Kostumografija: Mateja Benedetti
Scenografija: Žiga Flajnik
Oblikovanje luči: Zoran Najdenov
Glasbena priredba: Tomi Purič
Mentor petja: prof. Boštjan Korošec
Šivanje kostumov: Botique Resnik, Domažle


Izvirni dialogi, ki jih je spisal eden najboljših slovenskih piscev Andrej  Rozman Roza, in odlična glasbeno-igralska zasedba vam bodo ponudili zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter nov, drugačen pogled na ljubezen!
Kot vemo, v resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Onkraj klasike in idealov so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi spletke. Bodo tokrat uspešno ostale skrite? Ob ritmih popularnih songov se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo ljubezni v realnem svetu. To je zgodba o Juliji, hčerki aristokratskega okusa ter o dilemi 'prave izbire'. V svetu bogatih veljajo drugačna pravila... Kdo bo
idealni ženin za hčer, to neprecenljivo družinsko vrednost? Kdo bo izbranec? Bo zmagala ljubezen? Odlični Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete, so skupaj izvirno ujeti v romantično zgodbo, ki očara z duhovitostjo, prožnostjo, energijo, dinamiko, preobrati, zanimivim sporočilom in igralsko kombinacijo.